fbpx

ЗАПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПРИМАТЕ ОНЛАЈН ПЛАЌАЊА КАКО ПРОФЕСИОНАЛЕЦ

Ако имате мала или голема компанија и треба безбедно и брзо прифаќање на плаќања на вашиот онлајн продавница или мобилна апликација низ целиот свет, тогаш AllSecure има решение за вас. Платформата за плаќање, компатибилна со PCI-DSS стандардите, вклучува доказан механизам за спречување на превари и без проблеми ги интегрира најпопуларните национални и интернационални методи на плаќање. Ние ќе ве поддржиме во изборот на соодветни пакети и ќе ви помогнеме да направите правилни одлуки при прифаќањето и управувањето на вашите плаќања во секое време и на секое место.

PCI DSS
(LEVEL 1)

МОБИЛНО
SDK

МОДУЛИ ЗА ШОПИНГ КОШНИЧКА

ПЛАЌАЊА СО ЕДЕН КЛИК

ПОНАВЉАЈУЌА ПЛАЌАЊА

ГЛОБАЛНО ПРОЦЕСИРАЊЕ

99.9%
НИВО НА УСЛУГА

ИНТЕГРИРАНА ПРЕВЕНЦИЈА НА РИЗИЦИ

ПОРТАЛ ЗА ТРГОВЦИ

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

КАРАКТЕРИСТИКИ НА GATEWAY НА ПРВ ПОГЛЕД

Payment Integration

Податоците за плаќањата на вашите прстени се на дланка

Глобална едноставна контролна табла за плаќања со широк спектар на прилагодливи извештаи кои создаваат значителни информации за купувачите. Преку гъвкавите способности за анализа на податоци и визуелизација на графици, корисниците можат лесно да ги следат и известуваат за перформансите на нивните трансакции, како и лесно да ги приспособат стратегиите кога е потребно. Разбира се, сите податоци можат да бидат извозени во различни формати на датотеки.

Мотор за управување на ризици

Додавањем на модуларна превенција на превари, трговците можат веднаш да откријат и се заштитат од напади. Ние нудиме прилагодени решенија за превенција на превари за сите онлајн методи на плаќање и индустрии, така што трговците можат да намалат ризиците, зголемат конверзијата и во крајна линија да го зголемат својот онлајн продажбен резултат. Заштитете се од преварите и овозможете на добрите купувачи да ви се приклучат.
Risk Management
Online Merchant Accounts

Едноставна обработка на картички за секој бизнис

Нашите глобални врски за процесирање на плаќања значат поедноставен прилагоден пристап за прифаќање на плаќања во секоја земја. Нашите специјалисти ќе ви помогнат да ги определите сите вашите бизнис барања и ќе ви обезбедат оптимално решение со поедноставен процес на внесување, за да им помогнеме на трговците да зголемат приходи и пазарен део. Прилагодено добивање за секој трговец – без модели за “една големина за сите”.

Флексибилност, безбедност и избор

Добијте пристап до стотици локални и меѓународни добивачи и алтернативни методи на плаќање, кои поддржуваат готово сите главни валути наврод светот. Искористете го нашиот интелигентен систем за рутирање кој обезбедува оптимизирани конверзии за индивидуални методи на плаќање во специфични пазари. Контролирајте ги сите вашите онлајн плаќања со едноставно решение.
secure payment gateway

Токенизација на податоци во согласност со PCI стандардите

Решението за токенизација на AllSecure ги штити чувствителните податоци за сметките на купувачите и трговците. Токенизацијата овозможува сценарии кои во спротивно би барале од трговците да ги зачуваат и заштитат деталите за картицата, како што се имплементирање на плаќање со еден клик, сценарии за повторно плаќање или програми за лојалност. Ова сега е можно, со пренесување на регулаторните прашања на AllSecure.

ЗОШТО НАШИТЕ КЛИЕНТИ НÈ САКААТ

ДОБИЕТЕ ПОНУДА ЗА ВАШИОТ БИЗНИС ДЕНЕС

& бидете предодобрени во рок од помалку од 48 часа!

Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub