fbpx

Водечкото решение за интернет плаќања

Сакате да овозможите едноставни и безбедни плаќања на вашиот интернет продавница или мобилна апликација? Дали барате решение со сертификат за PCI што интегрира докажан систем за спречување на ризик? Очекувате едноставна имплементација на најпознатите начини на плаќање во соработка со една или повеќе банки според ваш избор? Ние ќе ви пружиме поддршка при изборот на соодветен пакет на услуги и ќе ви помогнеме да направите правилна одлука за прифаќање и управување со електронските плаќања.
service level
99.9%
Ниво на услуга
Техничка поддршка
PCI-DSS
(LEVEL 1)
Различни
валути
Мобилно
SDK
модули за
шопинг
кошничка
Токенизација
на картици
Понављајуќа плаќања
Srbija voz
Skijališta Srbije
Air Serbia
telekom srbija
Beogradski Aerodrom
Victory 247
Beosport
Online Merchant Accounts

Имате потреба од интернет плаќање што е прилагодено на вашиот бизнис?

За да пронајдеме најоптималното решение, ние посветуваме посебна внимателност на изборот на банка/банки за вашите трговци. Помеѓу десетици различни реномирани лиценцирани банки и процесори со кои сме поврзани, ги бараме оние кои најмногу го ценат вашиот бизнис модел, кои ќе обезбедат најповолни финансиски услови и најстабилна услуга. Со нашата мрежа на прифатни банки, и во ЕУ и во регионот на западен Балкан, AllSecure претставува единствен избор за вашиот е-комерц бизнис и единствен партнер што е наполно независен од банките и кој ги штити интересите на трговецот пред сè. Прочитајте повеќе за нашите услуги или контактирајте не за конкретна понуда.

Безбедна, надежна и едноставна платежна платформа за вашите интернет плаќања

Нудиме независно, надежно и безбедно решение за прифаќање интернет плаќања. Највисокото ниво на заштита на вашите трансакции ви овозможува безбрижно да ги прифаќате плаќањата со водечките дебитни и кредитни картици, како и со алтернативни методи, кога е применливо. Некои од најважните предности вклучуваат:
secure payment gateway
ecommerce

Е-комерц

Интеграција на интернет продавница што внимава да обезбеди поголема стапка на конверзија

mobile payments

Мобилни плаќања

Овозможете плаќања во вашиот iOS или Android мобилен апликација користејќи го нашиот SDK или RESTful API-то"

telephone

MoTo

Интегриран виртуелен терминал за процесирање на плаќања инициирани преку телефонски нарачки

qr-code

Линк за плаќање

Дозволете на купците да Ви платат со клик на линкот кој им го испративте (преку порака или преку социјални мрежи)

Поврзете ја вашата
Шопинг Карта

Видлива е зголемувачката потреба за поврзување на различни шопинг системи. На нашите корисници им овозможуваме најмалку два основни начини за поврзување на нивните шопинг карти на нашата платформа: преку готови модули или преку API повици. Брзо и едноставно поврзете го вашиот екомерц систем со AllSecure.
magento
PrestaShop
OpenCart
Shopware
MijoShop
jtlShop
oxidEshop
xt:commerce
aceshop
modified

Започнете со прифаќање на онлајн плаќања

Нудиме нашим клиентите различни методи на плаќање и систем кој е дизајниран и функционира на начин што е фокусиран на подобрено искуство на купување, што автоматски води до зголемување на успешните плаќања и ги задоволува и купците и трговците.

Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub