fbpx

Стратегиски Партнерства

Јаката мрежа на Глобални Партнерства нè прави подобри

Professional Services

Мрежата на партнери во корист на вашиот бизнис

Нашиот мрежен систем на партнерства постојано расте. Развивме глобална мрежа на стратегиски партнери која вклучува банки и други финансиски организации, како и технолошки интегратори и платформи. Партнерствата играат кључна улога во нашата мисија да обезбедиме најдобра услуга и највисококвалитетни решенија за интернет трговците и нивниот брзорастечки онлајн бизнис. Од друга страна, нудиме нов извор на приходи истовремено развивајќи конкурентни предности за заинтересираните услугодавци, влегувајќи во нови области и нови пазари.
global solutions

Глобални решенија

Партнерства со широк спектар на банки и процесори, вклучувајќи ги користењето на две независни платформи за плаќање, ни овозможуваат да ви обезбедиме најповерливо решение за обработка на плаќања.

seamless integration

Сите плаќања на едно место

Кога ќе бидете поврзани, ќе добиете можност да ги управувате сите свои плаќања на едно место. Сите трансакции обработени во вашите продавници, мобилни апликации и веб локации се видливи и обединети на едно место, во еденединствен портал.

Поверлива технологија

Обработката на мобилни плаќања е многу повеќе од тренд. Потребата да им овозможите на вашите купувачи опција за мобилно плаќање е суштински аспект на секој онлајн бизнис, ако сакате да бидете релевантен играч на денешниот пазар.

Партнерства за успех

Дали сте процесор или банка? Дали сте веб девелопер, дигитална агенција или компанија за хостирање? Дали сте заинтересирани да се придружите нашем партнерском програму? Јавете нам се.

25+

Партнерски банки

10M+

Годишно трансакции

100+

Пазари и валути

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub