fbpx

Подобрени глобални плаќања

Прилагодено за интернет трговците

Понуда

Проширете го вашето продажно мреже со помош на глобалното решение за интернет плаќање

Искусете подобрена ефикасност и поширок досег на корисници со AllSecure глобалната платформа за оркестрација на плаќањата. Во спротивност од други решенија, нашата платформа ви овозможува поефикасна продажба во повеќе региони, со резултат поголем број на одобрени трансакции и намалени штети од превари. Нашата моќна платформа обезбедува брзо процесирање на трансакции со прилагодување на корисничките преференции за валути и начини на плаќање низ светот. Прилагодете го искуството на плаќање во зависност од локацијата, производите, типот на плаќање и други фактори, обезбедувајќи прилагодено искуство за вашите корисници.

Сеобемуватно решение за глобални интернет плаќања

Зголемување на стапките на авторизација

Користејќи го интелигентниот маршрутинг, трансакциите автоматски се насочуваат кон најблиската локална банка, намалувајќи ги откажувањата и зголемувајќи ги приходите.

Намалување на прекинувањата на купување

Обезбедувањем на локални јазици, валути и начини на плаќање, значајно можете да намалите веројатноста на прекинување на купувањето и да подобрите вкупната профитабилност.

Зголемување на глобалната присутност

Со широкиот спектар од преку 100 начини на плаќање и повеќе од 100 валути, лесно можете да продавате свои производи или услуги во повеќе од 200 региони. Проширувањето на нови локации и поддржување на дополнителни валути е на само неколку клика далеку.

Штедење на непотребни трошоци

Со една интеграција, можете да оптимизирате штедењето на трошоци со користење на локалните услуги за прифаќање на картици во повеќе од 30 земји, директно за вашето бизнис.

Предности за трговците

Оптимизација на приходите

Зголемете ги приходите преку паметно рутирање и консолидација. Подигнете ги стапките на авторизација, намалете ги одбивањата, оптимизирајте ги трошоците и отворете можности за раст на приходите.

Прилагодете го искуството на плаќање

Изберете помеѓу различните решенија на AllSecure (со нашата стручна поддршка) за да го прилагодите вашето искуство на плаќање според специфичните потреби и сценарија.

Предност на интегрираната безбедност

Осигурете безбедност на податоците и плаќањата преку токенизација и нашата наполно усогласена платформа. Превишуваме највисоките стандарди во индустријата.

Прилагодете ги вашите плаќања

Искористете ги различните решенија на AllSecure (со нашата стручна поддршка) за да креирате и прилагодите вашето искуство на плаќање според специфичните потреби.

Борба против превари

Платформата на AllSecure е опремена со најсовремената технологија за спречување на превари и интегрирана управувачка со повраток, обезбедувајќи ефикасна заштита на вашите приходи.

Сеобемрно известување

Искусете го моќниот напреден извештај кој нуди различни прикази за ефикасно управување со плаќањата и поедноставено споредби.

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub