fbpx

Плаќање на Претплати

Технологија на плаќање прилагодена за било кој модел на претплатен бизнис

Барање

Континуирано плаќање претплати

Исфокусирајте се на поедноставување на процесот на регистрација на корисници и обезбедете непрекинати плаќања за претплатата. Нашите решенија овозможуваат лесна пријава за претплата и безпрекорно уживање во редовниот содржини без прекини. Нашата интегрирана платформа обезбедува гладко искуство на плаќање, што ги осигурува удобност и надежност и на вас и на вашите претплатници. Заборавете на проблемите со плаќањето и се концентрирајте на обезбедувањето на извонедни претплатнички услуги, што ќе ги охрабри вашите корисници да се враќаат повторно.

Ефикасно менаџирање на претплатите

Оптимизирајте ја вашата претплатна услуга со нашето иновативно решение за наплата. Намалете го времето и напорот потребен за задржување на корисниците и усреднете се на вашето основно бизнис опсег. Нашата напредна платформа ви овозможува лесно и безбрижно менаџирање на претплатите, пружајќи ви сигурност и доверба додека ние се грижиме за комплексноста на процесирањето на плаќања.

Максимизирајте стапката на авторизација

Побољшајте стапките на успешните авторизација и посветете повеќе време на водење на вашето бизнис, а не на бриги околу задржување на клиентите. Нашата услуга е специјално дизајнирана да оптимизира процесот на одобрување, обезбедувајќи поголеми стапки на авторизација за вашите повторни плаќања. Со подобруваните стапки на успех, можете се фокусирате на кључните операции со самодоверба, знаејќи дека нашето надежно решение зголемува стапките на одобрување и максимизира вашите потенцијални приходи.

Неинтеруиптиран Стриминг

Осигурајте безпрекорна услуга, дури и кога картичните податоци се истекнати, за непрекинато искуство на стримирање содржина.

Беспрекорни Претплати

Осигурајте несметан тек на плаќања со едноставни и безбрижни претплати.

Долгогодишни Членства

Безпроблемно претворете бесплатни пробни периоди во доживотни членства.

Плаќај според употребата

Лесно отклучете дополнителни функции за безупречно корисничко искуство.

Едноставна регистрација на корисници

Отворете пат за лесна регистрација на корисници за вашата услуга и намалете ги трошоците за стекнување на нови корисници. Нашето безупречно решение за регистрација овозможува лесна регистрација за корисниците и започнување со уживањето во вашите понуди без никакви пречки. Обезбедете кориснички пријателско и оптимизирано искуство на регистрација што не само ќе подобри задоволството на корисниците, туку и ќе ги намали трошоците за стекнување нови корисници. Искористете процес на регистрација што го обожаваат корисниците, што ќе ги поттикне нивната лојалност и ќе ја поттикне растот на вашиот бизнис.

Понављајући плаќања за секој бизнис

Без оглед на типот на вашето бизнисување, ние нудиме комплетни решенија за едноставно процесирање на понављајуќи плаќања. Бидејќи имате веб продавница, нудите услуги со претплата или имате друг модел на работа кој бара понављајуќи плаќања, нашата платформа нуди решение прилагодено само за вас. Со нашите флексибилни и прилагодливи решенија, можете лесно да управувате и процесирате понављајуќи плаќања, обезбедувајќи безупречно искуство и за вас и за вашите корисници. Ослободете се од товарот на комплексноста на понављајуќите плаќања и фокусирајте се на растот на вашиот бизнис.

Ажурирање картици

Избегнете одбиени трансакции поради застарели податоци на картицата, без потреба за рачно делување на клиентите кога нивната картица ќе истече или ќе биде украдена.

Максимална авторизација

Осигурајте највише стопе авторизације пратећи предференце сваке банке издаваоца и максимизујте успех одобрења трансакција.

Конверзија пробних периода

Осигурајте без проблемску конверзију од пробних периода до плаћених претплата и пружите гладко и непрекидно искуство лојалним корисницима.

Отклучување на Опции

Олеснете го процесот на отклучување на платени опции за време на игра или користење на апликација, подобрувајќи го општото корисничко искуство.

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub