fbpx

Услови Користења

AllSecure Вебсајт

business proposals
Ве молиме прочитајте ги овие Услови на Користење внимателно пред да почнете да го користите нашиот интернет сајт. Користењето на нашиот интернет сајт подразбира прифаќање на следниве Услови на Користење. Ако не се согласувате со следниве услови, ве молиме забележете дека немате дозвола за користење на овој веб локација.

ПРИСТАП ДО НАШИОТ ИНТЕРНЕТ САЈТ

Пристапот до нашиот сајт е дозволен на временска основа и ние си задржуваме право да го повлечеме или изменуваме правото на користење на овој сајт без претходна најава (види подолу). Ние нема да бидеме одговорни ако поради било каква причина нашиот сајт не биде достапен во било кој момент и во било којо време.

АВТОРСКИ ПРАВА

Ние сме сопственици или имаме лиценца за користење на марката и сите други авторски содржини на нашиот интернет сајт. Икони направени од Freepik од www.flaticon.com. Условите за користење ви овозможуваат да пребарувате страниците на интернет на вашиот компјутер или да печатите копии на изводи од тие страници, исклучиво за ваша лична употреба, а не за далечинска дистрибуција, освен со нашата писмена согласност. Нашиот статус на автор на материјалот на нашиот интернет сајт, како и статусот на било кој друг идентифициран автор на интернет сајтот мора да се почитува. Немате право да го користите нашиот знак или било кој дел од материјалот од нашиот интернет сајт на вашата интернет страница во комерцијални цели без претходно добиена писмена согласност од наша страна. Ако ги нарушите овие Услови на Користење со печатење, копирање или симнување на било кој дел од нашиот интернет сајт, вашето право на користење на нашиот сајт ќе биде немедлено прекинато, а вие мора да, согласно на нашиот барање, вратите или уништите сите копии на материјалот кои сте ги направиле.

НАШИОТ САЈТ СЕ РЕДОВНО АЖУРИРА

Ние периодично го ажурираме нашиот интернет сајт и имаме право да го менуваме неговиот содржинс во секое време. Доколку има потреба, може да го прекинеме пристапот до нашиот сајт или да го затвориме за неодредено време. Материјалот на нашиот интернет сајт може да биде застарен во даден момент, и ние немаме обврска да го ажурираме тај материјал.

НАША ОДГОВОРНОСТ

Содржината на интернет сајтовите се доставува на база на „каков што е“ и „каков што е достапен“. Ние не гарантираме дека нашиот сајт ќе биде стален или без грешки. НЕ СЕ ДАВА ГАРАНЦИЈА НИКАКВА ВРСТА, ЕКСПЛИЦИТНА ИЛИ ИМПЛИЦИТНА, ВКЛУЧУВАЈКИ, НО НЕ СЕ ОГРАНИЧУВАЈКИ НА, ГАРАНЦИЈА ЗА СОБСТВЕНОСТ ИЛИ НЕПОВРЕДЛИВОСТ, ИЛИ ИМПЛИЦИТНА ГАРАНЦИЈА ЗА ПРОДАЖБАТА ИЛИ ПРИЛАГОДЛИВОСТ ЗА ОДРЕДЕНА НАМЕНА, ВО ВРСКА СО ДОСТАПНОСТАТА, ТОЧНОСТАТА, ПОУЗДАНОСТАТА ИЛИ СОДРЖИНАТА НА ОВИЕ СТРАНИЦИ. ALLSECURE НЕ ЌЕ БИДЕ ОДГОВОРЕН ЗА БИЛО КАКВА ДИРЕКТНА, ИНДИРЕКТНА, СЛУЧАЈНА, СПЕЦИЈАЛНА ИЛИ КОНСЕКВЕНТНА ШТЕТА, ИЗГУБЕН ПРОФИТ ИЛИ ПРЕКИД ВО БИЗНИСОТА ШТО НАСТАНУВА ПОСЛЕДИЦА НА КОРИСТЕЊЕ ИЛИ НЕВОЗМОЖНОСТ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ОВАА УСЛУГА, ДОПАКАТА ШТО Е ALLSECURE ИЗВЕСТЕН ЗА МОЖНОСТА ЗА ТАКВА ШТЕТА. НЕКОИ ЈУРИСДИКЦИИ НЕ ДОЗВОЛУВААТ ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ОДРЕДЕНИ ГАРАНЦИИ ИЛИ ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДГОВОРНОСТ, ПА ТАКА ШТО ОВИЕ НАВЕДЕНИ ОГРАНИЧУВАЊА И ИСКЛУЧУВАЊА МОЖЕБИ НЕ СЕМИРАТ НА ВАС. ВО ТАКОВ СЛУЧАЈ, НАШАТА ОДГОВОРНОСТ БИ БИЛА ОГРАНИЧЕНА ВО МЕРКАТА ДОЗВОЛЕНА СО ЗАКОН.

ПОДАТОЦИ ЗА ВАС И ВАШИТЕ ПОСЕТИ НА НАШИТЕ СТРАНИЦИ

Вашите информации ги обработуваме согласно нашата Политика за Приватност. Користењеме нашиот интернет сајт, вие потврдувате дека се согласувате со оваа обработка на вашите податоци и гарантирате дека сите податоци кои ни ги дале се точни.

ВИРУСИ, ХАКИРАЊА И ДРУГИ КРШЕЊА

Вам не ви е дозволено да злоупотребувате со нашиот интернет сајт со намерно внесување вируси, тројанци или други инфективни или штетни елементи. Не треба да обидувате да неовластено го преземете нашиот интернет сајт, серверот на кој се хостира овој интернет презентација или било кој друг сервер, компјутер или база на податоци поврзана со нашата интернет презентација. Немате право да нападате наши интернет сајтови ни преку „denial-of-service“ напад или други слични напади.

ЛИНК КОН НАШИТЕ ИНТЕРНЕТ САЈТОВИ

Може да поставите линк кон нашата почетна страница, при услов да го правите тоа на начин кој е фер и легален и кој не го оштетува или користи нашата репутација, или не ја искористува, но не треба да создавате линк на начин кој претставува било кој вид на асоцијација или одобрување од наша страна, ако тоа не постои. Не треба да поставувате линк од било која интернет презентација која не е во вашата сопственост или не ја администрирате.

НАДЛЕЖНОСТ И ПРИМЕНЛИВИ ЗАКОНИ

Судовите на Република Србија нема да имаат ексклузивна надлежност за било која правна работа која може да се појави или да биде поврзана со пристапувањето до нашата интернет презентација. Сепак, ние си го задржуваме правото да поднесеме постапка против вас за кршење на овие услови во вашата земја на престој или во било која друга релевантна земја. Овие Услови на Користење се согласно со законите на Србија.

ПРОМЕНИ

Си го задржуваме правото да ги поправаме овие Услови на Користење во секое време со изменување на оваа страница. Од вас се очекува да ја посетувате оваа страница од време на време и да сте запознаени со било кои изменувања кои ги направиме, бидејќи овие услови се обврзувачки за вас.

ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ

Ако имате било какви сомнежи во врска со материјалот што се појавува на нашите интернет презентации, ве молиме контактирајте не на info[at]allsecure.rs
Последна промена: 11/09/2020

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub