fbpx

Патувања и Туризам

Подобрете го процесот на плаќање

Понуда

Беспрекорни плаќања за трајни спомени

Во срцето на секое незаборавно патување лежи услугата, каде и најмали детали имаат значај. Разбираме колку е важно да се креира едноставно и практично патување за патниците за да се создадат прекрасни спомени. Независно дали сте во авио индустријата, туристички оператор, онлајн агенција за патувања, хотел, компанија за изнајмување автомобили или круиз индустрија, ние ви овозможуваме да го подобрите искуството на вашите клиенти од резервацијата до завршувањето на патувањето. Со нашите безгрешни платежни решенија, можете лесно да ги прилагодите на потребите на вашите корисници, истовремено зголемувајќи ги вашите приходи.

безбедни трансакции

Опуштено спијте со нашите доверливи и безбедни решенија за плаќање. Со стабилна искуствена историја која трае повеќе од 15 години, ние ставаме безбедноста на деталите на корисниците на прво место и обезбедуваме спокојство. Нашата платформа овозможува безпрекорно управување со враќањето на парите и откажувањето во последниот момент, обезбедувајќи ви едноставно и ефикасно управување со трансакциите.

Искуство на плаќање на повисоко ниво

Со AllSecure, можете да го унапредите искуството на плаќање, прилагодувајќи го со помош на нашата иновативна систем за резервации и плаќање што го покрива целиот процес, а истовремено се лесно интегрира со целосниот патнички екосистем. Превземете ги очекувањата со обезбедување на извонедно искуство на плаќање, што ги комбинира физичките, онлајн и мобилните канали и надминува очекувањата на вашите гости.

Скалибилност и флексибилност

Нашето решение е дизајнирано да се прилагоди на менливите потреби на вашиот бизнис, вклучувајќи раст и зголемени барања на корисниците. Без проблеми обработете големи количини на трансакции, без да го угрожувате перформансите или безбедноста. Уживајте во флексибилноста за интеграција со различни начини на плаќање, прилагодување на промените во индустријата и едноставно ширење на вашите операции како што вашиот бизнис се проширува. Со нашата услуга, стекнете агилност и скалибилност потребни за да останете пред сите во динамичното подрачје на патувањето и хотелиерството.

Издвојте се над конкуренцијата

Изградете предност пред конкуренцијата и достигнете непознати висини со помош на нашите иновативни решенија. Комбинирајќи напредна технологија и длабоко стручно знаење во индустријата, ви овозможуваме да се издвоите и станете водечка сила на пазарот. Нашите решенија, кои се простираат од подобрено корисничко искуство до поедноставеност во операциите, ви обезбедуваат алатки и способности за надминување на конкуренцијата и постигнување врвен положба во индустријата.

Подобријајте конверзију и постигнете поголеми стопи на одобрување

Виртуелен терминал

Едноставно процесирајте плаќања преку нашиот виртуелен терминал, искористете ги податоците за картицата и предности на функционалноста на онлајн плаќањето.

Плаќање со еден клик

Обезбедете лесна повторна куповина за лојалните корисници со удобноста на еден клик.

Токенизација

Сигурно складирајте осетливи податоци за картички за да им овозможите на вашите лојални корисници удобно плаќање преку различни уреди.

Платен линк

Создадете безбедни врски за плаќање со леснотија и барајте плаќања од вашите корисници преку е-пошта или пораки со само неколку едноставни кликања.

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub