fbpx

Ефикасни решенија за телекомуникации

Генерирајте приход за МНО-ови, МВНО-ови, кабловски оператори и телекомуникациони компании

Понуда

Прилагодено решение за телекомуникациски оператори

Со користење на услугите на AllSecure Payment Gateway, телекомуникациските компании можат да пристапат до широк спектар решенија кои овозможуваат понуда на различни начини на плаќање на глобално ниво. Со богата мрежа на локални и меѓународни аквизитери и пружатели на алтернативни начини на плаќање, телекомуникациските компании можат лесно да се поврзат со корисници ширум светот. Овој комплетен екосистем на плаќање обезбедува удобност и флексибилност за корисниците, овозможувајќи им избор од разнообразни начини на плаќање прилагодени нивните преференции. Со AllSecure Payment Gateway, телекомуникациските компании можат да сигурно обезбедат безупречно и безбедно искуство на плаќање, задоволувајќи ги променливите потреби на нивните корисници во сè повеќе дигитално околина.

Подобрување на корисничкото искуство

Зголемена безбедност

Обезбедете намалување на ризикот од превара преку нашите прилагодливи решенија што ви овозможуваат подобрена безбедност прилагодена на вашите специфични потреби. Заштитете го вашето бизнис од преварни активности, запазете го довербата на корисниците и обезбедете пулсиран и безбеден превентивен механизам против превари.

Брз пристап до пазарот

Со нашето едноставно решение постигнете брз пристап до пазарот. Преку интеграција преку едноставен API, овозможуваме поедноставена обработка на плаќањата и брзо вклучување на корисниците. Поедноставете го вашето бизнис, забрзајте го лансирањето и обезбедете извонредно корисничко искуство.

Безупречно корисничко искуство

Искусете безупречно корисничко искуство во областа на е-трговија, м-трговија и мобилни плаќања. Нашите решенија обезбедуваат флексибилност и практичност во текот на целиот процес, од првиот контакт до завршувањето на плаќањето, обезбедувајќи едноставно искуство на корисниците.

Проширен досег

Постигнете глобално и локално присуство преку нашата платформа која обезбедува различни можности за плаќање, вклучувајќи алтернативни методи и плаќање со картици. Проширете ја вашата база на корисници и обезбедете безупречно искуство на плаќање низ целиот свет.

Една платформа за едноставни плаќања

Максимизирајте конверзијата

Нашата платформа ви овозможува оптимизација на стапките на конверзија при завршување на купувањето преку целосно прилагодливо искуство. Со опцијата за брзо плаќање со еден клик, корисниците можат едноставно и брзо да ги завршат своите трансакции. Проверката на автентичност се врши само кога е потребно, што го поедноставува процесот на плаќање и го подобрува корисничкото искуство.

Зголемете ги стапките на авторизација

Со автоматско ажурирање на податоците за сопственикот на картата, како и другите детали на картата, ви овозможуваме глатко процесирање на плаќањата без потреба за рачни интервенции. Користењеме мрежна токенизација, стекнувате дополнителни предности за постигнување поголеми стапки на авторизација и максимизација на успешноста на вашите трансакции.

Подстакнете раст на приходите

Зголемете ги приходите користејќи ги можностите за автоматско повторно пробување на нашето решение за одбиените трансакции. Нашата интелигентна систематизација на повторните проби ги максимизира шансите за успешно завршување на плаќањето. Исто така, одредени одбиени трансакции се автоматски обидуваат повторно, намалувајќи можни забавувања и зголемувајќи можностите за освојување на пропуштените приходни можностии.

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub