fbpx

Импресум

Правно Известување

business proposals
AllSecure d.o.o. со седиште во Белград, е компанија регистрирана и работи согласно законите на Република Србија. Компанијата е запишана во Агенцијата за Економски Регистри под број 20042168. Даночниот број (ПИБ) на компанијата е 103884814.
Законски Заступник:
Немања Николић, директор
Совет на советници
Петар Улиќ, Борис Вујичиќ, Дејан Тешиќ
Адреса:
AllSecure d.o.o., Теразије 43, 11000 Белград, Србија e-mail: info(at)allsecure.mk Правно обавестување: AllSecure d.o.o. редовно проверува и ажурира информациите на својата интернет страница. Независно од тоа, иако преземаме мерки за прецизност, постои можност некои податоци да не се прецизни и точни во секој момент. Затоа не можеме да дадеме гаранции, ниту да бидеме одговорни за ажурноста, точноста или комплетноста на податоците на страницата. На страницата www.allsecure.rs ќе видите врски кон други интернет страници. За сите такви врски важи следното: AllSecure d.o.o. нема влијание врз изгледот или содржината на таквите екстерни страници. Следователно, AllSecure d.o.o. не носи одговорност и се одрекува од содржината и изгледот на наведените страници. Ова изјавување се однесува на сите врски или референци кои можат да се најдат на нашата страница. Содржината и структурата на нашата страница се заштитени. Репродукцијата на информациите или другите содржини на нашата страница, конкретно користењето на текстови, делови од текстови, графички елементи и слично, бара претходна согласност од AllSecure d.o.o. Ве молиме да обратите внимание на нашата Политика на приватност. Ако не сте задоволни со квалитетот на нашите услуги, ве покануваме да испратите ваша жалба. Нашиот тим е достапен и одговорно лице ќе ве контактира во најкраток можен рок или ќе ја препрати вашата жалба кон соодветниот сектор во компанијата. Како да не контактирате: AllSecure d.o.o. Теразије 43, 11000 Белград, Србија Преку е-пошта: podrska[at]allsecure.rs Понеделник – Петок од 09:00 до 17:00. Жалбите ќе бидат обработени во временски рамки што се договорени, а во најмногу случаи, кога е можно – побрзо. За да ни помогнете да ви одговориме што побрзо на вашите барања, Ве молиме да во вашата порака: • во насловот на пораката да го наведете името на правното лице во чие име контактирате • да ги опишете што по точно околностите кои претставуваат основа за вашата забелешка или прашање Ви благодариме на соработката.

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub