fbpx

Услуги за Платежниот Процесор

Платформа за онлајн плаќања креирана според вашите потреби

payment gateway

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ НА ПЛАТЕЖНИОТ ПОРТАЛ

Со своите клиенти, интернет трговци и финансиски институции, AllSecure е во можност да понуди можност за користење на една од најсовремени гејтвеј платформи за процесирање на електронски плаќања во светот. Двата моќни редундантни центри за податоци, заедно со далечинскиот систем за автоматско опоравување, обезбедуваат нашим корисници најголема сигурност и надежност со 99.9% достапност. Платформата е лесна за користење, но истовремено вклучува сите комплексни функционалности потребни за модерниот трговец. AllSecure Payment Gateway е сертифициран според PCI DSS (Level 1), па сите трговци кои ја користат нашата платформа автоматски можат да се усогласат со PCI барањата. Интегрален дел од решението се совршени алатки за откривање и спречување на превари, како и алатки за извештаи и анализи на трансакции. Системот е поврзан со сите водечки начини на плаќање во светот (традиционални и алтернативни), што е изузетно важно за трговците кои се насочени кон странски пазари.
Безбедна
Токенизација

Безбедно чување картичних података за потребе накнадног плаќања со еден клик.

recurring payments
Понатамошни
Плаќања

Автоматизирајте ги акциите поврзани со редовни понатамошни плаќања (членарини, претплати...).

mobil
Мобилни
Плаќања

Дозволете на купувачите да ви платат и додека се движат, преку нивниот мобилен уред.

shopping cart
Модули за
Шопинг Колиќи

Користете ги додатоците за готови шопинг колиќи и завршете го интегрирањето во рекордно кратко време.

Виртуелен
Терминал

Сертифицирано решение за прифаќање на плаќања преку агенти во контакт центарот.

global
Глобално
Решение

Со една интеграција добивате пристап до локални, регионални и ЕУ тржишта.

multi language
Поддржана
Мулти-јазичност

Процесот на плаќање може да се изврши и прикаже на било кој јазик.

Известување
и Анализа

Безбеден портал за управување и следење на трансакции во реално време.

industry compliance
Сообразност
со Стандардите

Внимаваме за PCI-DSS и PSD2 во ваше име.

multi currency
Различни
Валути

Наплатете услуги на вашите купувачи во нивната валута.

dynamic descriptor
Card
Updater

Автоматско ажурирање на претходно токенизирани картички.

security
Највисок степен на
Безбедност

Технологија и процеси кои ги заштитуваат вашите купувачи и вашето бизнис.

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub