fbpx

ПОРТАЛ ЗА ПОДРШКА НА КОРИСНИЦИТЕ

Сите неопходни ресурси за интеграција на плаќањата

helpdesk

Управувајте со вашите плаќања на најоптимален начин

Нашата централна фокусна точка е помошта и поддршката кон сегашните и идните корисници, со цел да извлечат максимална корист од својата платформа и успешно да работат на интернетот. Поддршката не само што ги вклучува постоечките трговци при интеграцијата на нивната продавница во нашиот систем, туку и одговара на многу други прашања кои се јавуваат по пуштањето на онлајн продавницата во продукција. Идните корисници можат да добијат одговори на прашањата за функционалностите и условите за користење на нашите услуги преку нашиот сектор за продажба, како и преку секогаш достапната help-desk.

knowledge base

База на Знаења

Колекција на одговори на чести прашања и поврзани упатства кои ви помагаат во работата со нашата платформа.
Пронајдете одговор

online support services

Онлајн Поддршка

Не сте пронашле/ли задоволувачки одговор? Потребна ви е нашата помош? Прашајте го нашиот оператор.
Поставете прашање

documentation

API Документација

Онлајн портал која содржи документација и примери за различни видови интеграции во нашата платформа.
Прегледајте документација

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub