fbpx

Придружете ни се

Изградете кариера во индустријата на плаќањата

career

Придружете се на компанијата која го менува пејзажот на плаќањата

AllSecure помага на е-трговците да овозможат плаќање на нивните производи и услуги преку веб или мобилни апликации. Нашата цел е да им обезбедиме нашите клиенти и нивните корисници најдобро корисничко искуство при онлајн купување. Се стремиме да ги ослободиме е-трговците од грижите за платните системи, за да можат да се фокусираат на својот бизнис. Ве повикуваме да се приклучите нашата тим и заедно да влијате на начинот на кој трговците и купувачите работат онлајн. Како еден од пионерите во услугите за електронско плаќање во Србија, ние вработуваме одлични луѓе и им овозможуваме да станат уште подобри. Бидете дел од брзиот раст на е-трговијата и истовремено добијте можност за учење, личен развој и создавање кариера во една од најперспективните индустрии.

Serbia

Terazije 43,
11000 Belgrade, Serbia

Slovenija

Dunajska cesta 136,
1000 Ljubljana, Slovenija

Погледајте работни места и могућности

All
Belgrade, Serbia

Asistent u prodaji (junior)

  • Full Time
  • Belgrade, Serbia
  • 11/07/2023

Poslovna Sekretarica / Sekretar

  • Full Time
  • Belgrade, Serbia
  • 11/07/2023
technical support services

Technical Integration Manager

  • Full Time
  • Belgrade, Serbia
  • 18/05/2021

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub