fbpx

ШИРОК СПЕКТАР НА УСЛУГИ

Интернет плаќања прилагодени според Вашите барања

services

Целосен спектар на услуги за онлајн плаќање

Користиме водечки глобални технологии за поддршка на целата портфолио на услуги за плаќање на сите наши трговци. Независно дали вашиот интернет бизнис е локален, регионален или глобален, ќе уживате во можностите за ефикасно, стабилно, безбедно и модерно процесирање на електронски плаќања. Нашата технологија овозможува лесно глобално или регионално проширување и брзо лансирање на нови пазари користејќи мрежа со приближно 100 веќе поврзани банки / прифататели и начини на плаќање, со постојан напор за додатно проширување.

gateway services

Услуги за Платежниот Процесор

Техничката инфраструктура претставува една од најголемите независни глобални системи за рутинг на електронски плаќања, кој го користат илјадници интернет трговци.

risk

Систем за превенција на ризик

Широк спектар филтера за откривање превара, заедно со примена на апликации за забрзување на плаќањата и намалување на бројот на рекламации, прави интернет бизнисот безбеден и комфорен.

integration

Едноставна интеграција

Различни опции за интеграција на плаќање се достапни за нашите трговци со користење на најсовремени технологии, што им овозможува да задржат потполната контрола на искуството на плаќање и висока конверзија.

merchant support services

Услуги за поддршка на трговецот

Службата за поддршка помага на трговците и при иницијалното поврзување и при сите потребни промени или прилагодувања по преминот во продукција.

konsalting

Консултантски услуги

Нашиот тим на експерти го поседува високиот реноме во индустријата на електронските плаќања, како и искуство во работата и управувањето на најпознатите финансиски и платни институции.

partner

Партнерства

Градиме партнерства со водечките банки, системи за превенција на ризик, картичарски организации и други учесници во индустријата на плаќања со цел обезбедување на најширок спектар на производи и услуги за нашите корисници.

Безбедни онлајн плаќања?

Овозможуваме на трговците да примаат плаќања на својата веб-страница и мобилна апликација од купците во Македонија и странство.
Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub