fbpx

ЗАМОЛУВАЊЕ ЗА ПОНУДА

Започнете E-Commerce Сега!

start accepting payments

Нашата услуга е прилагодена за димензионирање како за големи глобални интернет продавници, така и за оние кои уште влегуваат во е-трговија. Испратете ни пополнета барање и најбрзо можно ќе ве контактираме со приближна финансиска понуда и предлог за следните потребни чекори за започнување на соработка за прифаќање на плаќања на вашиот интернет продажен сајт. Ве молиме пополнете ги сите полиња. Тоа е потребно за да можеме подобро да го разбереме вашиот барање и за да нашата понуда биде што посочна. Испраќањето на барањето не подразбира никаква обврска, туку служи за индикација на можностите за соработка. Ако ви треба помош при пополнувањето на формуларот, ве молиме контактирајте не на prodaja[at]allsecure.mk

Allsecure
Основана во 2001 година, компанијата AllSecure стана глобален провајдер на електронски плаќања, со растечка мрежа на корисници низ цела Европа. Во соработка со водечките регионални и европски банки, ние обезбедуваме услуги за процесирање на плаќања преку најсовремениот платежен гејтвеј на пазарот, сертифициран како PCI level 1. Понудуваме различни поврзани услуги за поддршка и консултации, како и најсовремени решенија за превенција на ризици при плаќањето.
Контакт Инфо
Secured By
pcidss
visasecure
mcidcheck
amexsafekey
dinersprotectbuy
Методи на плаќање
VISA
mastercard
maestro
dinersclub